Aroseken bloggar

Jul, jul strålande jul! 

Så var det dags igen – jul, jul strålande jul! 

Ja ser det snöar, det var väl roligt - hurra! Tänk att den efterlängtade snön kom till slut. För bara en vecka sedan så tittade jag ut genom kontorsfönstret och undrade om det skulle bli någon vinter i överhuvudtaget. Då var det inte lätt att hitta den där härliga känslan av jul, vinter, röda kinder, snöbollar och det mysiga knarret under skorna. Men Kung Bore kom till slut och lyser nu upp vår tillvaro - till vår stora glädje, men framförallt till barnens.

2018 var ett intensivt år för oss på Aroseken. Vi har som vanligt ägnat oss åt det som vi tycker är det roligaste som finns – bygga. Vi har fortsatt produktionen av småhus i Barkarö och radhus i Gäddeholm. Förutom småhusproduktionen så har vi även startat upp bygget av två herrgårdsvillor med totalt åtta hyreslägenheter i Barkarö.

Men vi har inte bara byggt hus – vi har miljöcertifierat bolaget också, vilket vi är oerhört stolta över. Att göra detta har inneburit mycket jobb – men det har varit mödan värd. Vi har ett ambitiöst miljöprogram som bidrar till en bättre framtid för vår miljö - och en bättre framtid för oss alla. Vi hoppas dessutom att vårt miljöprogram ska bidra till att inspirera andra att jobba för samma sak.

Under 2019 så kommer vi inte heller ligga på latsidan, det kan jag lova. Vi kommer bl a fortsätta utbyggnaden av Barkarös nya område Gotö. Vi kommer starta upp sista delen av Nordanby (där vi har för avsikt att bygga ca 20 kedjehus) och vi kommer att bygga om hus C på Karlslund från servicelägenheter till äldreboende.

Men innan vi drar igång allt byggande så ska vi fira jul tillsammans med våra nära och kära och vila upp oss. Men nu när snön äntligen är här så ska vi nog hinna med lite skidåkning och skoterkörning också. Det har jag längtat efter.

Jag och min underbara personal önskar dig en riktigt GOD jul och GOTT nytt år! 

/Christian 

 

Årets julklapp har vi valt att ge till Barncancerfonden och Västerås Stadsmission som båda ligger oss varmt om hjärtat.