VAD HÄNDER på barkarös nya område gotö?

Är du nyfiken på hur det går med bygget av våra hus på Barkarö nya område Gotö?

Här kan du  följa bygget via bilder och filmer allteftersom att området växer fram. 

Bilder
Bilder
Bilder
Bilder
Film

I Barkarö med dess nya område Gotö så växer det så att det knakar. Här kan du se hur det ser ut idag - från ovan.

Film

Nu är hela sex hus uppe på Gotö, Barkarö - där pulsen från stadslivet och naturen möts. Här får du det bästa av två världar inom en radie av åtta kilometer. Att du dessutom har två av Västerås bästa grundskolor i närheten samt bl a Fullerö golfbana, bad- och båtplats, fina lekparker och vackra motionsspår fulländar vardagen för hela familjen.

Film

I hjärtat av huset hittar du den stora köksön som gör det möjligt att laga mat samtidigt som du umgås med familj och vänner. Men det kanske mest unika med den här kedjehusmodellen är den stora takterrassen som förbinder ditt hus med grannens. Tack vare den smarta placeringen kan du dessutom utnyttja så gott som alla soltimmar. Takterrassen utgör dock bara en av totalt tre uteplatser. På framsidan hittar du den mindre uteplatsen där du kan njuta av en fika och samtidigt bli en del av vad som händer i resten av området. När du går igenom carporten till husets baksida däremot möts du av en helt annan trädgårdsupplevelse. Här får du en privat uteplats, avstängd från gatans insyn.

Film

Redan i entrén kan du se att Uthamra är ett hus utöver det vanliga. Tack vare sammanslagningen av köket och vardagsrummet skapas en härlig öppen yta som förstärks ytterligare av att fönstren sträcker sig hela vägen från golv till tak. Köksdelen är väl tilltagen för att ge plats åt alla delar av vardagen – oavsett om den består av bullbak, läxläsning eller gemensam matlagning. På övervåningen är de fyra sovrummen placerade i anslutning till det stora allrummet. Men även när du ser modellen utifrån drar den blicken till sig. Med sin asymmetriska huskropp pockar Uthamra på uppmärksamhet från alla vinklar.

Film

En liten film från en härlig augustidag på natursköna och barnvänliga Gotö - Barkarös hemtrevliga granne. Solen sken och det andra huset var på väg upp. Idag står hela fyra hus på plats och det är en glädje för oss att se hur området växer fram.