Aroseken bloggar

Semesterhälsning 

Sommaren är kort!

Jag sitter här och funderar på om Tomas Ledins gamla slagdänga verkligen stämmer?! Som det har sett ut under försommaren så undrar man om det kan bli bättre - bada före midsommar, långa grillkvällar o s v. Hur ska detta sluta?! Ja, vi kanske får sansa oss en liten smula - men lång det kommer sommaren bli.

När jag tittar i kalendern så slås jag av att tiden som vanligt gått oerhört fort. Vintern var både lång och kall, men när värmen kom så gick det undan. Allt exploderade och förvaltningen hann inte med att ta hand om allt som växte snabbare än vanligt. Som byggare är det bara att tacka och ta emot, för varma och torra vårar är bra för produktionen. Lite jobbigt har det dock varit för våra duktiga entreprenörer, när temperaturen varit som högst så har det gått åt mycket vatten.

Vår husproduktion rullar på som vanligt och vi börjar färdigställa husen både på Gotö/Barkarö och i Gäddeholm. Är du intresserad av ett hus på ett av dessa områden – tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna till ett tryggt och bekvämt boende.

På tal om trygghet - du har väl inte missat att vi infört 2 års öppet köp på våra nyproducerade hus? Jag kan nästan med säkerhet säga att vi är först i landet med att införa öppet köp. Varför har vi valt att införa detta? Jo, för att det är många som känner en viss oro inför ett husköp, några kanske till och med ångrar sig efter köpet. Men med vår erfarenhet, efter att ha byggt ca 6 000 bostäder i Västerås, så vet vi att det är en trygg affär. Men det är ju lätt för oss att säga, för den enskilde så kan det vara en helt annan sak. Därför kände vi att vi ville hjälpa till på något sätt - så vi skapade Sveriges tryggaste husaffär här i Västerås. På vår hemsida kan du läsa mer om hur det funkar, vi lovar att du inte kommer att ångra dig.

Nu går vi in i semesterperioden och jag hoppas verkligen att vädret är med oss så att vi får njuta av sommaren när den är som bäst. Vi behöver alla vila upp oss en liten stund, för att ladda batterierna inför allt som kommer att hända i höst då nya projekt ska planeras och startas upp. Vi kommer till exempel starta upp bygget av två nya herrgårdsvillor i Barkarö, så till nästa sommar finns det ytterligare 8 nya lägenheter att hyra där. Våra öppettider under sommaren kommer därför att se lite annorlunda ut. Vecka 29 så har vi stängt och vecka 30 så har vi öppet kl 8-12 (besökstid kl 8-11).

Själv ska jag lägga mig en stund i hängmattan och fundera över om sommaren verkligen är kort, som inbiten skidåkare kanske Ledin har rätt.

Jag och min underbara personal önskar dig en riktigt glad sommar!

/Christian