Tävling

Instagramtävling - Bor du på Gäddeholm?

Stort TACK till alla er som var så generösa och delade med er av era bästa Gäddeholmbilder med oss. De är så otroligt söta, roliga, vackra och mysiga, att ni alla är vinnare i våra ögon. Gäddeholm är verkligen ett paradis, det har ni alla visat! 

Tack ännu en gång! #älskagäddeholm

Lägg upp dina bästa bilder under hashtaggen #älskagäddeholm och tävla om biobiljetter! Fram till och med den 1 september har du chansen att visa varför du tycker att Gäddeholm är Västerås trevligaste område. 

 

Regler:

Hur deltar jag?

Användaren lägger upp en eller flera bilder av Gäddeholm och hashtaggen #älskagäddeholm. Detta ska göras senast torsdagar kl 23.55. Endast personer bosatta i Sverige kan delta i tävlingen. Du måste ha en fullständig version av Instagram för att delta.

Hur utses vinnaren?

En jury från Aroseken utser varje fredag en vinnare som får 2 biobiljetter. Vinnaren kontaktas via bilden som de tävlat med på Instagram och ombedes kontakta Aroseken via den mailadress som anges för att ta emot priset.

Vinnaren måste kontakta Aroseken inom 3 dygn efter att vinnaren är presenterad. Annars väljer juryn en ny vinnare.

Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Aroseken tar inte ansvar för någon skada av priset som orsakas av vårdslöshet eller liknande. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Om en vinnare inte tar emot priset under dessa villkor så väljer juryn en ny vinnare. 

Användning av persondata

Vid deltagande i tävlingen ges samtycke till registrering av namn och nödvändiga kontaktupplysningar. De upplysningar som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för Aroseken som ansvariga för tävlingen.

Kontaktupplysningar kommer uteslutande användas för kontakt i samband med tävlingen. All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt PUL. Aroseken förbehåller sig rätten att använda alla bilder i marknadsföringssyfte.

Övrigt

Aroseken är inte ansvariga för eventuella tryckfel. Vid misstanke om fusk har Aroseken rätten att utesluta deltagare. Anställda hos Aroseken får inte delta i tävlingen. Facebook och Instagram är inte involverade i tävlingen, varken i form av administration, sponsring eller på annat sätt. Aroseken har rätten att justera regler och villkor för tävlingen om nödvändigt.

Frågor angående tävlingen hänvisas till terese.lindman@aroseken.se

Lycka till!