Vill du hyra en lokal?

Lediga lokaler

Nu har vi lediga lokaler, både stora små. Här kan du se vilka lokaler som är lediga just nu.

För mer information, kontakta Annika Lindström på telefon 021-179112 eller via e-post till hyra@aroseken.se

 

Nordanby Gård

Nordanby gård är inom Västerås kommun det enda välbevarade exemplet på de under 1800-talet vanligt förekommande "landerierna" (lantliga borgarresidens med jordbruk). Gården ligger inom Västerås stadsgräns utmed Bergslagsvägen i ett numera bebyggt område.

Med all sannolikhet tillkom gården på 1810-talet genom köpmannen J-G Nordströms markinköp. Denne lät uppföra de byggnader, som utgör stommen till den bevarade bebyggelsen. På uppdrag av den nye ägaren, apotekaren och brukspatronen Christian Mauritz Zimmerman, genomgick mangårdsbyggnaden år 1847 en ombyggnad som gav den dagens utformning. Manbyggnaden, av vitt timmer i två våningar under tälttak, tillbyggdes med kopplade flyglar i bottenvåningen samt med lanterninvåning överst. Byggnaden fick även dess nuvarande panelning och sin karaktäristiska senempireutsmyckning med balustrader, kolonnburen förstukvist och påkostad interiör. Flyglarna fick spritputsrevetering och östra flygeln försågs med klocktorn. Portliderbyggnaden tillkom genom utökningen av en mindre befintlig byggnad.

Fakta

  • Lokalens yta är 185 kvm
  • Uppvärmning: Fjärrvärme och elvärme.
  • Parkeringsmöjligheter finns.

 

Nordanby Gård - Annexet 

Bredvid Nordanby Gård finner du detta charmiga annex om 55 kvm fördelat på        2 rum. Annexet har ett litet pentry samt en wc. Perfekt för egenföretagaren som vill ”flytta hemifrån” eller som vill flytta verksamheten till en charmigare plats.  

Fakta

  • Lokalens yta: 55 kvm
  • Antal rum: 2
  • Pentry och wc
  • Uppvärmning: Elvärme
  • Kallhyra
  • Parkeringsmöjligheter finns.

 

 Bilder

 

August Palms Väg 14

 

 

Kvarteret ligget i en mycket vacker miljö vid Svartån, med närhet till till Vallby Friluftsmuseum. Lokalen ligger i backen bakom själva fastigheten och är utrustad med ett pentry/trinett. Perfekt för egenföretagaren, t ex hantverkare eller konsult som inte har så många besök och som vill ha nära till City. Promenera längs det vackra Svartåstråket och du är där på 10 minuter. 

Fakta

Lokalens yta: 22 kvm

1 rum och pentry/trinett. 

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Värme ingår i hyran. El debiteras mot faktisk förbrukning.