LEV RADHUSLIV PÅ PLAYA GÄDDEHOLM

Välkommen hem till ditt livs semester!

Gäddeholm är inte bara ett paradis på sommaren - det är ett paradis alla årstider! Det är därför som du kan leva semesterliv där – året om. 

Närheten till vattnet, den idylliska miljön och det lugna tempot. 

Även om stadens puls finns bara en kvarts biltur bort, så kan upplevelsen knappast kännas längre bort från avgaserna.

Ditt barnvänliga paradis

Ett stenkast från sandstranden hittar du områdets största lekplats. Här kan barnen både klättra, gunga och åka rutchkana. 

Kastar du stenen åt andra det andra hållet så hittar du två väl tilltagna grillplatser där Gäddeholmsborna ofta ses. 

  

Njut av solen och den friska luften samtidigt som du tränar på utomhusgymmet.

De få löpmetrarna ner till Mälaren gör att du kan ta ett dopp i det blå direkt efter träningen. Gäddeholms badplats är ett populärt utflyktsmål för de som vill svalka sig under sommarens varma dagar.

Så även för din fyrbenta vän, som har en alldeles egen badplats några meter från småbåtshamnen.

De vackra omgivningarna bjuder både på historia och naturupplevelser för både stora och små

Gäddeholm har en av Västerås mest populära förskolor. Med naturen runt knuten får barnen uppleva en härlig omgivning och gården välkomnar till lek och aktiviteter för både stora och små. Det ska även byggas en skola i området.

I Gäddeholm har du nära till både djur och natur

Om du tar cykelvägen från Björnön till Gäddeholm så passerar du flera öppna fält, vackra vyer och kohagar. En av vårens stora höjdpunkter i Gäddeholm är kosläppet vid Gäddeholms herrgård. 

De säger att alla vägar bär till Rom, men den här vackra vägen, den bär till Gäddeholms Herrgård. Här finner du även Gäddeholms Café med konferens, festlokaler och butik.

På Gäddeholms Café bjuds det bl a på hembakat, desserter, räksmörgåsar och våfflor med hjortronsylt och grädde i en klassisk herrgårdsmiljö.

Du kan du även se utställningar och koppla av i solen på uteserveringen.

Gå och fiska, spring i skogsbackarna, utforska det spännande vildmarkslivet, ta avkopplande promenader på naturstigar eller varför inte en båttur på Mälaren?

Semester betyder ju inte bara sol och bad, det betyder sol och snö också.

När snön ligger vit på taken så byter du bara ut de somriga sandalerna mot de vintriga kängorna och knarrar fram genom den mjuka snön. Kanske stannar du till och bygger en snögubbe (eller gumma) som du pyntar med kvistar och kottar som du hittar i skogen några meter bort.

Eller så sätter du på dig ett par skridskor och glider fram på Mälaren med en termos fylld med varm choklad, kaffe eller te som du placerat i ryggsäcken. 

Stannar till vid den gemensamma grillplatsen på stranden och grillar korv eller pinnbröd tillsammans med grannarna som står där och vinkar in dig när du glider förbi.

Följ solnedgången från bryggan – året om

”Idag har jag varit här nere två gånger. Jag tröttnar aldrig.”

Gäddeholms Byalag anordnar bl a after work, barnteater, minirun och yogakvällar för sina medlemmar. Detta för att stärka gemenskapen och trivseln i området, både bland de stora och de små.

Och när fantasin tryter så har du Hälla Shopping med sitt generösa utbud av affärer och restauranger, bara tio minuter bort.

På http://www.gäddeholmsherrgård.se så kan du läsa mer om vad som händer i Gäddeholm.

Det här är bara några av de saker som året-runt-paradiset Gäddeholm har att erbjuda. 

  • Sandstrand och småbåtshamn
  • Förtrollande natur
  • Nära till förskola
  • Generöst utbud på Hälla shopping
  • Båtavstånd till skärgården
  • Utomhusgym
  • Herrgårdscafé och antikaffär
  • Lekplats

 

Intresseanmälan

Vill du bo på Gäddeholm?

Klicka här