Barkarö Etapp 4

Försäljningsstarten närmar sig!

 

Aroseken kommer att bygga 21 friliggande villor i denna etapp.
Tre hustyper kommer att erbjudas, 
Villa 154 L (154 kvm), Villa 154 G (154 kvm) och Villa 163 (163 kvm).
Pris från cirka 4.600.000 kr.


 

VILLA 154 L

Ett tvåplanshus om 154 kvm i form av en modern kub av ljusgrå stående träpanel. Ett entrétak och pergola i kontrasterande färg markerar en värdig entré och ramar in uteplatsen fint.

 

VILLA 154 G

Ett hus om 154 kvm. Husets boxiga form och stående träpanel skapar en fin kombination av modern arkitektur och svensk byggnadstradition. Entrétaket vid entrén och pergolan på uteplatsen skjuter ut som spännande visuella rum.

 

VILLA 163

Ett tvåplanshus om 163 kvm med väl tilltagna mått i form av en modern kub av mörk stående träpanel. Ett entrétak i kontrasterande färg markerar en värdig entré och en pergola ramar in uteplatsen fint.

 

Välkommen till Gotö Långgata i Barkarö

Här bor du på landet men ändå nära stan. Du får med andra ord det bästa av två världar inom en radie av knappa åtta kilometer. Barkarös nya område har de senaste åren kommit att bli navet för Västerås småbarnsfamiljer. Mycket tack vare den trygga och hemtrevliga miljön.

Närheten till Fullerös golfbana, fotbollsplaner, bad- och båtplats, fina lekplatser, goda grannar och vackra motionsspår fulländar dessutom vardagen för hela familjen.

Intresseanmälan

Vill du bo på Barkarö, etapp 5?

Klicka här